رییس جمهور ""، که منتخب شورای نگهبان است و تایید خلق خدا، هنوز رییس جمهور بعدی آمریکا انتخاب نشده فرموده‌اند: "شنبه و یک شنبه آینده روز پیروزی ملت ایران است". البته این اولین بار نیست که ایشان به جمعه، شنبه یا یکشنبه حواله می‌دهند، و به احتمال زیاد آخرین بار هم نخواهد بود.

پی‌نوشت:

1- هنوز نوبت حواله دادن ملت به روزهای دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه فرا نرسیده است. البته یک سری حواله صد روز، صد روز هم بود، که از لحظه‌ی بعد از انتخاب ایشان، به صورت کامل به دست فراموشی سپرده شد.

2- بله، جناب "پرزیدنت"، کاین ره که تو می‌روی به ترکستان است.

3-  حریرچی: کل کشور در وضعیت قرمز کرونایی است. هفته پیش خانواده‌ام رفته بودند داروخانه، فقط برای ماسک، یک بسته ده تایی ماسک پزشکی خریدند بیست هزار تومان، پرسیدم چرا N95 بدون فیلتر نخریدید، مادرم گفت، هر یکی را می‌گفت، هشتاد و پنج هزار تومان، البته چند مدل دیگر هم داشت که شبیه به N95 بود اما با قیمت حدود سی هزار تومانی. حالا من نمی‌دانم، N95 هشتاد و پنج تومانی با N95 سی هزار تومانی چه تفاوت محافظتی دارد، اما قیمتش را می‌دانم که به بودجه ما نمی‌خورد! آن هم برای هر روز، سه عدد ماسک برای سه نفر آن هم در طول کل روز.

گر عجب‌های جهان حیران شود در ما رواست

شجاع‌السلطنه هستم یک سرباز

صبح جمعه است و هزار گرفتاری

هم ,هزار ,n95 ,تومانی ,البته ,یک ,و پنج ,هزار تومانی ,آن هم ,هزار تومان، ,است البته

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ریاضی پنجم دبستان مردی از اهالی ماه آبان ♡ کتابخانه ی کوچک من ♡ اخبار صنعت خودرو آموزش زبان انگلیسی در خانه Twelfth Imam اجنبی دانلود کتاب و خلاصه کتاب pdf پایگاه اطلاع رسانی امنیت فناوری اطلاعات ایران درب شیشه ای اتوماتیک