درود فراوان بر هر چه که در گیتی در خال تاب خوردن است و همین طور آویزان دارد در فضای بینهایت برای خودش ول میچرخد. راستش با این همه مشکلاتی که در چند هفته قبلی داشتم هیچ حوصله و دل و دماغ نوشتن نداشتم. حالا هم ندارم اما هر طوری بود خودم را زدم به خریت تا چند خطی بنویسم، بلکه حالم بهتر شود. حالا مگر وقتهای دیگر که بهتر بودم انگار چه چرت و پرتهایی مینوشتم. بگذریم. شماره بندی میکنم تا اگر حوصلهام یا حوصلهیتان سر رفت همان وسطش ول کنید به امان خدا و تا ول کن وجودتان به کلنگستان اتصالی نکرده بروید دست خدا.
1- یک فوق دکتری چند وقت پیش گفت ملت ایران باید خدا را شکر کنند که در منزلشان "دابلیو سی" دارند. والا مردم خیلی هم شکر میکنند، به بعضیها باید این جمله را گفت که کل مملکت را "دابلیو سی" در نظر گرفتهاند.
2- گفتند هر کس واکسن کرونای داخلی را بزند و بمیرد دیه هم میگیرد. در صورت بروز چنین پیشامدی، پیشنهاد میکنم نام واکسنش را بگذارید "پراید" تزریقی.
3- یک آقایی در کلیپی میرقصیدند، خبر آمد که بازداشتشان کردند. میم.خ و ب.ز و الف.ط و . نصف خزانه را خالی کردند و بردند و خوردند و نشسمنگاهشان را گرفتند جلوی صورت خیلیها، مملکت توی خطر نیفتاد، اما یک قر کمر افکار عمومی را جریحه ار کرد. خدشه کرد توی یک جای اسلام و مسلمین!
4- گفتند که کارخانه خودروساز ساز داخلی اگر خودروی لوکس تولید کرد، دیگر حق دارد خودش برایش قیمت بگذارد و سقفی در کار نخواهد بود. تا اینجایش با وازلین و چرب کنندههای دم دستی قابل هضم است. اما آنجایی که اعلام فرمودند که لوکس یعنی این که میزان تولید آن خودرو در سال جاری بیش از پنجاه درصد رشد داشته باشد، آدم را تا فیها خالدون زخم میکند. مرزهای کلمهسازی جابجا میشود با این تعریف از کلمه "لوکس". یعنی اگر خودرویی مثل "تیبا" در سال 1400 نسبت به 1399 به میزان یک و نیم برابر بیشتر تولید شود، آن خودرو (یعنی عالیجناب تیبا) لوکس محسوب میشود. من در حیرت هستم چرا بنز و تویوتا دارند وقتشان را هدر میدهند و "مایباخ بهمان" و "لکسوس فلان" تولید میکنند وقتی میتوانند با ساخت کلمه، خودروی لوکس بسازند. دیوانه هستند آقا، دیوانه.
5- کرونا در انگلیس جهش میکند، در آفریقای جنوبی جهش میکند، لابد پس فردا در گینهی بیصاحب هم میخواهد جهش کند. یکی نیست این ویروس چموش را از لنگ بگیرد و مهار کند؟
6- مشاور وزیر بهداشت گفته که انتقاد از ازدواج کودکان مزخرف است و دختر از ۹ سالگی آماده فرزندآوری است و هیچ پارازیتی هم سرطانزا نیست. فکر کن، اگر به جای "بابا برقی" روزی صد بار در تلویزیون و رادیو میگفتند که از موتوری جنس نگیرید شاید الان ما وضعیت بهتری داشتیم.
7- رییس بانک مرکزی فرمودهاند که هفت میلیارد دلار پول در کره جنوبی داریم که هزینه نگهداری هم میگیرند. میترسم دست آخر بگویند پول در موسسهی مالی و اعتباری "جومونگیه" بوده که الان ورشکست شده و بابت نگهداری پولیمان یک چیزی هم بدهکار شدیم.
8- فرماندار یک شهری گفته که نصب تابلوی خیابان شجریان غیرقانونی است. بعد هم گفته اگر تابلویی نصب شده باشد و کسی آن را تغییر دهد، باز هم اقدامی خلاف قانون انجام شده است. یکی بیاید جناب فرماندار را از برق بکشد بیرون تا همهی مملکت را غیر قانونی اعلام نکرد.
9- یک آقایی گفته مگر پولشویی یا از تروریسم حمایت میکنید که از FATF میترسید؟ خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوان. پس از آمپول ب کمپلکس میترسند.
10- پسران دکتر که خود دکتر و دکتر هستند در جمع "گرگهای وال استریت" به عنوان برجسازهای موفق مورد تشویق قرار گرفتهاند. حالا یک آقایی ناراحت شده که چرا خود دکتر اصلی چند وقت پیش گفت که "مردم ایران مقاومت را از یمنیها یاد بگیرند، به جای لباس لنگ بپوشند و نان خشک بخورند". خب برادر من ایشان که نگفتند برج نسازند و پولدار نشوند. گفتند لنگ بپوشند و نان خشک بخورند. یعنی در حالی که لنگ به تن دارند و در حال گاز زدن به نان خشکشان هستند، به کار برجسازی ادامه دهند. همین!
11-
12- من تو شماره 11 ول کردم شما دوست داشتی رو 12 ول کن! ول کن دیگه، میگم ول کن! ای بابا، حالا اگه ول کرد!
.
درباره این سایت