درود و دوصد بدرود. من برگشتم به خانهی قبلی. راستش هر چه خواستم اسم دیگری پیدا کنم، پیدا نشد که نشد. از وقتی فهمیدم "گفت و چای" نام وبلاگ دیگری بوده، هی میخواستم اسمم را تغییر دهم، اما به مغز یک آدم کلنگی مانند من چیز جدید و باحالی نمیرسد جز همان "کلنگ". این شد که بعد از چهل روز نماز مسلمبنعقیل خواندن و سالها غسل جمعه، همان منزل کهن قدیمی برایمان مهیا شد. راستی، شما هم اگر خانه و کاشانه ندارید، خوب این بند را مطالعه نمایید.
چندی پیش، کارشناسی در صدا و سیمای میلی پیشنهاد داد، برای خانه دار شدن به مدت ۴۰ روز، دو رکعت نماز به نیت مسلم بن عقیل خوانده و ۱۱۰ صلوات نثار روح ایشان کنید. پس از چهل روز صد و پنجاه و هشت درصد خانه دار خواهید شد، اگر هم نمیتوانید، به مدت یک سال، غسل جمعه را امتحان کنید. این یکی صد و پنجاه و نه درصد شما را خانهدار خواهد کرد.
پینوشت:
1- آخـــــــیش، هیچ جا خونهی آدم نمیشه.
2- پیشنهاد من این است که نام وزارت مسکن را به وزارت "غسل جمعه" و نام بانک مسکن را هم به بانک "مسلم" تغییر دهند.
3- این کارشناس زبده نفرموند در هنگام غسل اگر چشم غسل شونده به صابون گلنار بیفتد آیا آن غسل را باید تکرار کرد یا خیر.
4- در مورد PH آب غسل هم توضیح ندادند.
5- اگر شخصی مجرد بود و نیاز به غسل جمعه نداشت، میتواند به جایش صبح جمعه، دستشویی نرود تا صبح شنبه؟
6- "مسلم" این همه نماز را میخواهد چه کند؟
7- آیا برای فرشتگان سمت راست و چپ مسلم در هنگام افزودن نمازهای جدید، اضافه کاری رد میگردد یا خیر؟
8- میگویند بعد از کشف فرمول جدید خانهدار شدن، بسیاری پی به این سخن بزرگان بردند که میگفت: "هرگز از موتوری جنس نگیرید، حتی شما دوست عزیز"
درباره این سایت